Toggle Nav

Eind 2018 nieuw boek over Zwitserse Witte Herder!

Liesbeth Cannot save track:

Leden van de Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland hebben het al kunnen lezen in hun clubblad: in 2018 verschijnt er eigenlijk weer een Nederlandstalig boek over de Zwitserse Witte Herder! Ik ga dit boek maken in een samenwerkingsverband met de Zwitserse Witte Herder Vereniging en heb er erg veel zin aan. De fotografie zal in handen zijn van Mascha De Lange, naast dierenfotograaf redactielid van de ZWHV en al jarenlang groot liefhebber van Witte Herders. Dat moet dus wel goed komen! De vormgeving belooft ook weer erg fraai te worden, aangezien deze (wederom) wordt verzorgd door Nelleke Dikkerboom (Tante Pee.nl) De vorderingen en ontwikkelingen over het nieuwe Zwitserse Witte Herder-boek zijn uiteraard via de Facebookpagina van Dierenboekenbestellen te volgen!

Lees meer

Coming up: De Savannah

Liesbeth Cannot save track:

Op dit moment werk ik aan een boek over een heel bijzonder kattenras: de Savannah. Het boek zal in de loop van 2019 van de persen rollen! /a>

Lees meer

Volg Dierenboekenbestellen.nl op Facebook!

Liesbeth Cannot save track:

Op Facebook worden alle ontwikkelingen geplaatst. Alvast een aantal foto’s zien? En als eerste weten hoe de cover eruit ziet? Volg Dierenboekenbestellen.nl op Facebook!

Lees meer

De vierde druk van de titel De Chihuahua is van de persen gerold!

Liesbeth Cannot save track:
De eerste druk van deze titel verscheen in 2006. Een jaar later was de eerste oplage uitverkocht en volgde een tweede druk. De derde druk – die in juni 2011 verscheen – werd voorzien van een nieuw jasje.

Lees meer

4 Item(s)

Show per page