Toggle Nav

Eind 2018 nieuw boek over Zwitserse Witte Herder!

Cindy Cannot save track:
Leden van de Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland hebben het al kunnen lezen in hun clubblad: in 2018 verschijnt er eigenlijk weer een Nederlandstalig boek over de Zwitserse Witte Herder! Ik ga dit boek maken in een samenwerkingsverband met de Zwitserse Witte Herder Vereniging en heb er erg veel zin aan. De fotografie zal in handen zijn van Mascha De Lange, naast dierenfotograaf redactielid van de ZWHV en al jarenlang groot liefhebber van Witte Herders. Dat moet dus wel goed komen! De vormgeving belooft ook weer erg fraai te worden, aangezien deze (wederom) wordt verzorgd door Nelleke Dikkerboom (Tante Pee.nl) De vorderingen en ontwikkelingen over het nieuwe Zwitserse Witte Herder-boek zijn uiteraard via de Facebookpagina van Dierenboekenbestellen te volgen!

Read More

Coming up: De Golden Retriever

Liesbeth Cannot save track:
Het boek De Labrador Retriever ligt inmiddels bij de drukker. Gelukkig hoef ik nog niet helemaal af te kicken, want inmiddels ben ik begonnen aan een rasboek over zijn ‘neefje’; de Golden Retriever! De verwachting en planning is dat het boek De Golden Retriever begin 2018 in de winkel/online (bijvoorbeeld via deze website ;-)) te bestellen is! Klik hier om naar het archief te gaan.

Read More

In de maak: de Labrador Retriever!

Liesbeth Cannot save track:
Er zit weer een nieuw boek aan te komen! Hierin zal de Labrador Retriever centraal staan. De fotografie is in handen van Sanne van de Berg van Petportrait.nl. Klik hier om naar het archief te gaan.

Read More

De vierde druk van de titel De Chihuahua is van de persen gerold!

Liesbeth Cannot save track:
De eerste druk van deze titel verscheen in 2006. Een jaar later was de eerste oplage uitverkocht en volgde een tweede druk. De derde druk – die in juni 2011 verscheen – werd voorzien van een nieuw jasje.

Read More

4 Item(s)

Show per page